Duurzame oplossingen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Duurzaam bij uitstek en toepasbaar in (bijna) alle situaties. Samen zoeken wij naar een optimale installatie voor u budget en situatie. Inclusief de bijbehorende energiebesparende zonneboilers en warmtepompen.

Zonneboiler

De zon schijnt ‘gratis’ en vormt zo hét alternatief voor het verbruik van fossiele brandstoffen. Met zonneboilers kan niet alleen aanzienlijk worden bespaard op warm water en verwarming. Als de apparaten zoals vaatwassers en wasmachines op het zonneboilersysteem worden aangesloten, gaan ook de elektriciteitskosten omlaag. Een investering in een zonneboilersysteem verdient zichzelf dan ook relatief snel terug en zo heeft het ook nog eens minder CO2 uitstoot.

Warmtepompsystemen

Warmtepompen zijn in staat energie uit de aarde, de lucht of het grondwater te halen. Om zo woningen, kantoren, bedrijfsomgevingen en andere ruimtes te verwarmen of juist (passief) te koelen. Door warmtepompen te combineren met zonnepanelen en/of zonneboilers (die water verwarmen met zonne-energie) ontstaan duurzame installaties. Zulke installaties zijn energiezuinig én bieden een hoog comfort door een gelijkmatige spreiding van de warmte en koeling. Mohr ontwikkelt zich op dit gebied erg snel en beschikt inmiddels over de benodigde certificeringen (ISSO72). Van ontwerp tot realisatie zit u goed en tevens kunnen wij het beheer van de warmtepompinstallaties ook voor u verzorgen. Zo heeft u alles onder één dak wat weer een kostenbesparing zal gaan opleveren en wat een prettige samenwerking zal bevorderen.

MOHR Installatietechniek, meer dan techniek alleen.