Klimaattechniek

Ventilatietechniek

Frisse lucht is een onmisbaar ingrediënt voor gezondheid en comfort, Isoleren van panden leidt tot slechte ventilatie, met een verstoorde luchtvochtigheid tot gevolg. Daarom zijn gecontroleerde ventilatiesystemen in eigentijdse woningen en werkruimtes onmiskenbaar geworden.

Slechte ventilatie en te vochtige ruimtes zijn niet goed voor de gezondheid. Het kan leiden tot hoofdpijn en een suf gevoel. Daarnaast kunnen muffe luchtjes ontstaan en het vocht kan de betreffende woning of het betreffende gebouw aantasten. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als (na) geïsoleerde oudbouw. MOHR verzorgt zowel natuurlijke ventilatie met roosters tot en met geavanceerde installaties met WTH-unit en balansventilatie.

Verwarmingstechniek

Kleinere Cv-installaties in opdracht van de grotere woningcorporaties tot en met complete ketelhuizen voor scholen, flats en appartementencomplexen. Bij zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande gebouwen verzorgen wij de nieuwe verwarmingsinstallaties. Van advies en ontwerp tot vakbekwame installeren en periodiek onderhoud.